Laukaan koirametsä

Korpinsalon koirametsä - iloa metsästä!

Varaa aikasi Korpinsalon koirametsään

Tervetuloa Laukaan ensimmäiseen koirametsään, Korpinsalon koirametsään

Luonnonrauhaa ja metsän riemua noin kahden hehtaarin verran hyvien yhteyksien päässä. Meille on helppo tulla – risteyksissä on opasteita ja Korpinsalo Oy löytyy google mapsista.
 
Paikka on rauhallinen ja parkkeeraus helppoa.  Koirametsä sijaitsee rauhallisen metsäautotien varrella. Yrittäjä perheineen asuu metsän vieressä joten tarvittaessa apu on lähellä.
 
Maasto on vaihtelevaa sekametsää. Koirille on kahluupaikka ja laaja metsäalue tutkittavaksi ja juostavaksi. Alueella on tulipaikka laavuineen sekä kompostoiva wc.

Suuri aidattu metsäalue koirasi käytössä

Rentoudu laavun ääressä

Aktiviteetteja koiralle ja omistajalle

Helppo tulla paikanpäälle

Tutustu Laukaan koirametsän hinnastoon

Tervetuloa Koirametsään, missä lemmikkisi saa nauttia vapaudesta ja seikkailuista turvallisessa ympäristössä! Koirametsä tarjoaa koirallesi upean mahdollisuuden liikkua ja leikkiä laajoilla, aidatuilla alueilla. Olipa kyseessä päiväretki tai pidempi vierailu, Koirametsä on täydellinen paikka antaa koirallesi parasta mahdollista huolenpitoa ja vapautta.

Linkistä löydät hinnastomme, jonka avulla voit helposti suunnitella vierailunne. Hinnastostamme näet eri aikavaihtoehdot ja niihin liittyvät kustannukset. Toivomme, että Koirametsässä vierailustanne tulee ikimuistoinen kokemus teille molemmille!

Näin helposti ajanvaraus toimii

1

Paina "varaa aika" -painiketta

2

Valitse sinulle sopiva aika ja suorita maksu verkossa

3

Saavu Laukaan koirametsään

Tule Laukaan koirametsään